Вінничан запрошують на благодійний вечір, кошти з якого спрямують на підтримку ЗСУ

22 серпня 2023 року о 17:00 у виставковій залі Вінницького літературно-меморіального музею М. М. Коцюбинського до Дня Незалежності України відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ «Україна в серці живе».

Колектив музею М. Коцюбинського та поетеса Олена Добровольська в гармонійній творчій команді з митцями Вінниччини запрошують шанувальникiв патріотичної пiснi та поезії поринути в свiт слова та музики, доторкнутися до вiчних цiнностей пiд час вiйни й вiдчути незламний дух української незалежності.

До участi в благодійному вечорі запрошенi знані поети, громадські діячі, музиканти та виконавцi пicень нашого мiста, зокрема, Віктор Крупка, Ірина Зелененька, Ірина Федорчук, Галина Рибачук-Прач, Лариса Сичко, Тетяна Скомаровська, Вероніка Остапчук, Сергій Головатюк, Катерина Радецька та Марія Пилявець.

«Захід відкритий для всіх охочих та має доброчинну місію, тож будемо вдячні за благодійні внески. Усі зібрані кошти підуть на потреби військових Збройних сил України. Запрошуємо до участі», – говорить директорка Вінницького літературно-меморіального музею М. М. Коцюбинського Лариса Кравченко.

Телефон для довідок: (0432) 64-71-02, 067 211 52 71.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin