У Вінниці вже заповнили внутрішньобудинкові мережі у понад 600 багатоповерхівках міста

До опалювального періоду залишилось не так багато часу. Вінницька громада активно готується до приходу холодів. Адже впровадження заходів з енергоефективності та якісна підготовка до осінньо-зимового періоду – пріоритет Оперативного штабу з підготовки до опалювального періоду. Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» уже впродовж двох тижнів заповнюють внутрішньобудинкові системи теплопостачання житлових будинків. На підприємстві повідомляють, що станом на 18 вересня ці роботи уже завершенні у 612 будинках. Окрім того, там зазначають, що впродовж цього місяця буде заповнено мережі у 1218 будинках.

У департаменті міського господарства закликають вінничан також доєднатись до цієї підготовки та здійснити ряд заходів у власних оселях, які допоможуть мінімізувати теплові втрати.

«Фахівці КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» доклали великих зусиль для того, аби підготувати тепловий комплекс міста. Але все ж ми закликаємо вінничан підготувати власні оселі до холодної пори року таким чином, щоб зменшити теплові втрати», – зазначив директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Для того аби зменшити теплові втрати у власному помешканні слід звернути увагу на ряд заходів. Ознайомитись з ними можна за посиланням.

Для довідки

Оперативний штаб з підготовки до наступного опалювального періоду об”єднує комунальні підприємства критичної інфраструктури, відповідні департаменти, комунальні підприємства обласної власності, які подають воду та тепло. Серед іншого, на засіданнях штабу відпрацьовують відповідні алгоритми, як діяти в тих чи інших надзвичайних ситуаціях, розробляють рішення щодо реагування на позаштатні ситуації.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin