Вінниця знову в скорботі: сьогодні містяни проводжають в останню путь Героя Сергія Сташевського

У неділю, 8 жовтня, вінничани проводжають на вічний спочинок полеглого воїна Сергія Сташевського. Відданого, мужнього, справжнього патріота…

Вінничанин, без вагань, влітку минулого року пішов боронити Україну від ворога. Став у стрій 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Життя воїна обірвалося 9 жовтня 2022 у бою під селом Давидів Брід, що у Херсонській області. Йому було лише 38 років… Вдома на нього чекали мама, дві сестрички та брат.

Сергій Сташевський народився 2 січня 1984 року. Був випускником 33-ї вінницької школи. Після чого розпочався його трудовий шлях. Сестра Героя Наталія каже, що він брався за будь-яку роботу. Вмів усе: і техніку полагодити, і у будівельній справі був майстром.

«А під час війни у Сергія розкрився направду бойовий дух. Він вирушав на виконання бойових завдань без страху. Був впевнений у своїх силах та ніколи не нарікав на труднощі. Разом із побратимами готовий був воювати із ворогом до переможного кінця», – розповіла сестра воїна.

Церемонія прощання із Сергієм Сташевським відбудеться о 14:00 у поминальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1. Поховають воїна о 15:00 год. на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin