Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує юних вінничанок на заняття до гуртка «Амігурумі»

Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дівчаток віком від 9 до 16 років приєднатись до навчання у творчому колі юних майстринь.

У Вінницькому ПДЮ є чималий спектр напрямів розвитку для дітей та підлітків. Одним із популярних та новітніх залишається гурток «Амігурумі».

Саме на цих заняттях дівчата опановують техніку в’язання гачком. Засвоївши основні прийоми роботи, діти набувають практичних знань та вмінь виконання маленьких в’язаних іграшок – амігурумі, створюють тематичні композиції, беруть участь у виставках та конкурсах. Вихованки гуртка є неодноразовими переможцями обласних, Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів та конкурсів декоративно-прикладного мистецтва. Заняття сприяють розвитку дрібної моторики, покращують арифметичні навички дітей, розвивають творчі здібності, розповідає творча наставниця та керівниця гуртка Лариса Блащук.

«Японське мистецтво Amigurumi вже давно завоювало армію прихильників по всьому світу, саме тому у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва заснували гурток в’язання гачком «Амігурумі». Це слово з японської перекладають дослівно як «в’язана м’яка іграшка». Цьому мистецтву уже сотні років, але відомим і популярним в Україні воно стало лише протягом останніх років. Різноманітні звірята, маленькі чоловічки, чудернацькі казкові персонажі і навіть солодощі, сплетені з кольорових ниток – цими яскравими іграшками просто неможливо намилуватися. Отож запрошуємо дівчаток стати частинкою нашої творчої родини», – додає Лариса Блащук.

Детальніше про гурток можна дізнатись за номером телефону 0632744608 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin