Поліція вінниччини затримала юнака, який побив сусідку

16 вересня у селі Вишневе Калинівського району через раптовий конфлікт 33-річний житель м. Вінниці погрожував пістолетом 34-річній  сусідці та наніс їй тілесні ушкодження. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Зброю вилучено.

Близько 16.40 години до поліції надійшло повідомлення від мешканки м. Вінниці, що у селі Вишневе   у дачному масиві сусід стріляв  у неї зі зброї.  

Як розповів т.в.о. начальника Калинівського відділу поліції  Володимир Олексюк, опитавши потерпілу, слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що між нею  та її сусідом виник ситуативний конфлікт, під час якого останній здійснив постріл вгору з  пристрою для відстрілу гумових куль. Крім того, зловмисник  вдарив  заявницю пістолетом по голові.

Потерпіла не розгубилась, вихопила у  чоловіка зброю, забігла у свій будинок та викликала поліцію. Затримали поліцейські правопорушника неподалік від місця вчинення злочину.  

Вилучена зброя направлена на експертизу.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України  (хуліганство). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin