На території 29 школи триває реконструкція спортивного майданчика

На території Вінницької школи №29 триває оновлення спортивної бази. про це сьогодні повідомив на сторінці у фейсбук Сергій Моргунов. Реконструкція відбувається за кошти з бюджету громади.

“Учні 29-ого колегіуму зможуть комфортно грати у футбол, волейбол, баскетбол та займатися іншими фізичними активностями. Реконструкція спортядра стартувала, а завершити плануємо до початку нового навчального року. Інвестиції – з бюджету громади”, – пише Сергій Моргунов.

Під час реконструкціїх планують встановити комплекс спортмайданчиків та обладнання для безпечних і комфортних уроків фізкультури – за прикладом стадіонів, які вже оновили для інших шкіл. Окрім футбольного поля з трибунами, збудують комбінований майданчик для гри в баскетбол і волейбол, встановлять тренажери. Для атлетичної підготовки передбачені бігові доріжки, сектор для стрибків та виконання вправ.

Окрім цого змінять прилеглу територію: облаштують тротуари та доріжки, стоянку для велосипедів, пандус. Доповнить благоустрій озеленення.

Зазначимо, 30 з 37 міських шкіл вже мають оновлену спортивну базу. Думаю, ми рухаємось у правильному напрямку, тому і в Стратегії 3.0 це один з пріоритетів. Адже інфраструктурою користуються не тільки учні шкіл, а й мешканці мікрорайонів. Чим активнішим буде життя вінничан, – незалежно від віку, – тим більш здоровою і міцною буде громада.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin