У Вінниці продовжуть капітальні ремонти дошкільних навчальних закладів

Дитячий садочок №30, що на вул. 600-річчя буде капітально відремонтований. Як зазначив під час виїзної наради вінницький міський голова Сергій Моргунов, цей садочок, став одним із закладів, де було розпочато комплексне утеплення цього року.


За рахунок проведення реконструкції: заміни даху, вікон, утеплення фасаду, фундаменту та горища – тепловтрати будівлі зменшаться утричі. Це дозволить також скоротити споживання енергоресурсів на опалення садочку.

 

Процес термомодернізації освітніх закладів та закладі охорони здоров’я триває у нашому місті з 2015 року. Аби пришвидшити цей процес залучили додаткові кредитні ресурси – 249 млн грн. За останні 4 роки в рамках цього проєкту вже утеплено 18 освітніх закладів. У наступні два роки утеплити ще 11 ДНЗ та 5 вінницьких шкіл. Завдяки економії при проведенні відкритих торгів, додали два об’єкти. Це, за словами міського голови Сергія Моргунова є безпрецедентним кроком для Вінниці за масштабами робіт!

 

Нині паралельно триває реконструкція ще чотирьох дошкільних закладів у різних районах міста – № 16, 18, 26, 42 та школах №№1, 2. Створення гарних умов у приміщеннях, де перебувають діти – важливий пріоритет для громади.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin