Під час конфлікту 40-річний вінничанин вдарив ножем у груди 18-річного юнака

31 жовтня оперативники Лівобережного відділення поліції затримали підозрюваного у вчиненні хуліганства відносно 18-річного вінничанина.  40–річний зловмисник вирішив «владнати» конфлікт за допомогою ножа. Зловмиснику оголошено про підозру. Йому загрожує до 7 років ув’язнення.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Юрія Голуба, злочин стався ввечері 30 жовтня на набережній біля Центрального мосту. Між чоловіками виник ситуативний конфлікт, під час якого, старший із них  вдарив супротивника ножем і втік з місця події. 18-річного потерпілого з різаною раною грудної клітини доставлено для надання медичної допомоги в лікарню.


 Наступного дня поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Наразі слідством оголошено  40-річному правопорушнику   про підозру. Чоловік перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.


Слідчим відділом поліції розпочато досудове розслідування за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin