У VinSmart Центрах вже розпочалися зимові свята

Днями до найменших вінничан, а саме до відвідувачів VinSmart Центрів, завітав Святий Миколай. Яскраві враження патріотичні вірші та яскраві подарунки – саме така атмосфера панувала у Центрах.

За словами директора КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитра Мири, незабаром це чарівне свято охопить усіх вихованців VinSmart. Зокрема, до Нового Року планують провести цілу низку тематичних майстер-класів, де малеча зможе взяти участь у розписі печива, декоруванні ялинкових іграшок, виготовленні декоративних підсвічників та багато інших. Вже зараз Центри наповнені веселим сміхом та радісними моментами.

«Дуже цікаво було спостерігати за тим, як дітлахи старанно готували новорічні костюми та прикраси. Малеча з нетерпінням чекала на довгоочікуване свято та конкурси, і я думаю, що ми змогли підняти їм новорічний настрій, адже попри те, що в країні воєнний стан, діти хочуть дива та веселощів», – каже Дмитро Мира.

Як повідомила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, наші Центри відвідують близько 1 600 дітей, і для кожного з них намагаються створити особливий момент радості та веселощів. «Новорічні свята – це завжди магічне диво, отож хочемо подарувати радість, посмішку та незабутні враження дітлахам», – зауважила вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin